Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

1426,71 лв. ЗаНики от благотворителната фотоизложба в Областна администрация Хасково

Благотворителната фотоизложба #ЗаНики събра от откупки на снимки 1426,71 лева. Тази сума бе внесена днес по сметката на Ники в Пощенска банка: 
BG66BPBI 7926 106 4334 801
BIC: BPBIBGSF
В продължение на една седмица в държавната администрация беше подредена експозиция от фотографии, участвали в конкурса „Виждам красотата“, иницииран от Областния управител на Хасково Станислав Дечев. Идеята за фотоизложбата бе младите хора от Клуба по фотография към Младежки център Хасково. Организацията на експозицията бе поета от членовете на Младежкия областен съвет за иновации, с помощта на Областния управител, екипа му и фотостудиото „Коника“. „Искрено благодаря на всички дарители, които подкрепиха Благотворителната изложба. За пореден път доказахме, че доброто е по-силно от болката и се убедихме, че когато правим нещата със сърце, те се случват“, каза Областният управител на Хасково. 
Днес членовете на съвета отчетоха успеха на първата си съвместна инициатива и проведоха поредното си заседание. „Идеите, които имаме са много. Важното е, че имаме обща визия за развитие на младежките политики. Много държа учениците сами да предлагат идеи, които ще им бъдат полезни и интересни“, заяви Станислав Дечев. Предстоят няколко поредни мероприятия, насочени към младите хора от региона. Още през септември ще бъдат реализирани част от тях. Веднага след лятната ваканция ще се започне и същинската работа на Младежкия областен съвет за иновации. Предстои стартиране на официална фейсбук- страница на организацията. Там ще се публикува всичко важно, което младите хора от областта организират. Целта е да се привлекат все повече ученици и младежи от цялата област и да се създадат контакти с други подобни организации в България.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.