Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Бюлетините за гласуването във втория тур на изборите за президент и вицепрезидент на Република България пристигнаха в Областна администрация Хасково.

Техният брой е 265 700. Бюлетините бяха охранявани от полиция, а получаването им стана в присъствието на представители на РИК Хасково и полицията. Още днес изборните книжа, в това число и бюлетините, ще бъдат разпределени за единадесетте общини в региона. Предстои представители на общинските администрации по-късно след обяд да получат всички изборни документи от Областна администрация Хасково. Утре общините ще разпределят бюлетините по секционните избирателни комисии. Изборните книжа ще останат там под полицейска охрана до началото на изборния ден в неделя. 
Най-много бюлетини ще бъдат разпределени за община Хасково. Там по избирателни списъци право на глас имат 94 412 човека, общият брой бюлетини, които получава общината е 103 000. За община Димитровград при 51 147 избиратели, броят на бюлетините е 56 000. Изборният ден ще започне в 7,00 часа. Гласуването продължава до 20,00 часа. В област Хасково се гласува в 467 избирателни секции.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.