Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Бюлетините за предстоящите парламентарни избори пристигнаха в Областна администрация Хасково и ще се съхраняват под строга охрана до предаването им на общините

264 700 бюлетини за предстоящия парламентарен вот на 26 март, 2017 г., пристигнаха преди минути в Областна администрация Хасково. Броят им е определен съгласно предварителния брой на избирателите от област Хасково от 240 688 души, завишен с 10 %. С РЕШЕНИЕ №70-НС на РИК29 Хасково от 07.03.2017 г. е одобрен образеца на бюлетината за област Хасково и тиража на бюлетините за областта. 
Получаването на бюлетините се извърши в 9 часа днес от печатницата на БНБ от двама упълномощени представители на Областна администрация Хасково, двама упълномощени представители на РИК Хасково с охрана от ОДМВР Хасково при транспортирането им до Хасково.
Бюлетините се разтоварват в определеното от Областния управител помещение за съхранението им, което ще се запечата с лепенка, на която има печат на РИК Хасково и подписите на упълномощените с решение на РИК Хасково лица. При съхранението на бюлетините в ОА Хасково ще се използва охрана чрез СОТ и денонощна жива охрана от служители на ОДМВР Хасково до предаването им на общините. 
Предаването на бюлетините на общините ще стане другата седмица, по предварително съгласуван с тях график.

Снимките са предоставени любезно от Haskovo.net

Светлана Николова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.