Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Деца ще управляват Област Хасково

На първи юни 2017 година Областният управител на Хасково Станислав Дечев и неговият заместник д-р Стефка Здравкова ще отстъпят ръководните си позиции на млади хора от региона. През целия ден Областният управител за един ден ще провежда срещи с граждани, ще обсъжда текущите задачи на администрацията с екипа й, ще взема решения, ще пътуват в Областта, ако това е предвидено в графика на титуляра. В края на деня младите хора, управлявали за един ден Областна администрация Хасково ще дадат пресконференция, на която ще споделят впечатленията си работата на Областния управител и неговия екип и ще представят своите идеи за подобряване на процеса на работа и неговото по-ефективно управление. 
В тази връзка ,Областният управител Станислав Дечев и неговият екип очакваме в срок до 17,00 ч. на 26 май 2017 година средните училища да изпратят своите предложения за Областен управител за един ден и заместник на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. . От всички предложения ще бъдат избрани младежи, които да управляват държавата администрация. Всички останали ще бъдат включени в състава на Младежкия областен съвет за иновации и ще участват в неговото заседание на 1 юни. 
Преди година Областен управител за един ден бе Гергана Стаменова от Димитровград. Тя спечели това право в качеството си на победител от конкурса за есе „Нашата област- нашите мечти“. Гергана Стаменова тази година също ще се завърне в Областна администрация вече в качеството си на член на Младежкия областен съвет за иновации.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.