Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Димитровград отпразнува тържествено 69-я си рожден ден снощи. Областният управител на Хасково Станислав Дечев участва в церемонията по издигане на националното знаме, с която стартира кулминацията на честванията за Деня на Димитровград

Губернаторът поздрави всички жители и гости на Димитровград като призна, че винаги се е впечатлявал от енергията и упоритостта на местните хора. "Градът на младостта е най- привлекателното място за инвестиции в Област Хасково и заслугата за това е преди всичко на кмета на общината Иво Димов и на неговия екип. С визия, упоритост и мисъл резултатите се постигат и пример за това е Вашият град", подчерта Областният управител Станислав Дечев. Сърдечни поздрави към Димитровград по повод рождения ден на града отправиха още кметът на Хасково Добри Беливанов, депутатът т ГЕРБ Евгения Ангелова, омбудсманът Мая Манолова, бившият кмет на Димитровград и настоящ депутат Ангел Найденов, кметове на побратимени с Димитровград общини от Сърбия, Турция, Хърватия и други. Специален гост на церемонията бе почетният гражданин на Димитровград и крупен дарител Дафина Пфиртер.

Тържественото честване на празника на Димитровград продължи с уникален светлинно-звуков спектакъл и празничен концерт на „Легендите”.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.