Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Екипът на областна администрация Хасково получи Свидетелство за добро сърце.

Признанието бе връчено от ОП“Младежки център“ Хасково за участието на служителите на администрацията в Благотворителния концерт „Да помогнем заедно на Кристиян!“. 
Младежки център Хасково организира дарителската инициатива в помощ на 5-годишното момченце. На концерта бяха събрани 4 342 лева от продажбата на билети и от дарителските кутии. Акцията за събиране на средства продължава и по банков път: 
Дарителска сметка в Уникредит Булбанк:
BIC UNCRBGSF
IBAN BG65UNCR70001522974851
Титуляр: Кристиян Милчев
В благотворителната изява участваха детска градина “Ян Бибиян”, клуб “Мега спорт”, децата от танцов ансамбъл “Южняци”, мажоретките от Младежкия център, група “Регетон”, Теодора Евтимова и Михаил Евтимов от вокална група “Орфейче”, балетна школа “Алегро”, Моника Иванова от “Рона”, Детски хор “Орфей”, Николай Златков – акордеон, фолклорна школа “Славяни”, танцов клуб “Иглика” – Минерални бани и клуб “Дива”, клуб “Воденица”, клуб “Любители на фолклора”, ансамбъл “Южняче”. 
За пореден път в благотворителна акция се включиха и от Клуба по фотография към Младежки център Хасково, с ръководител Славян Костов. Припомням Ви, че младите фотографи бяха партньори на Областна администрация Хасково и по време на благотворителната фото-изложба #ЗаНики, която се проведе миналата седмица.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.