Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Коледният благотворителен РОЗОВ базар бе открит днес във фоайето на Областна администрация Хасково.

Базарът има за цел да събере средства за подпомагане на жени, страдащи от рак на гърдата. Инициаторите на Розовия базар вече са осигурили безплатни консултации с юрист, козметични, фризьорски и масажни услуги за жените от Хасково, които имат нужда от подкрепа, след лечение на рак на гърдата. Услугите се предоставят от известни имена в този бранш от Хасково, които подкрепят каузата на Ангели в розово. 
За откриването на Розовия базар в Хасково пристигна основателката на фондация „Една от осем“ Нана Гладуиш. Тя и екипът й подкрепят каузата на Цвети Кънчовска за Розов благотворителен базар.
Заместник областният управител на Хасково Валентин Ангелов лично благодари на инициаторите в лицето на Цвети Кънчовска и на фондацията на Нана Гладуиш за енергията и силите, които вдъхват на жените засегнати от коварното заболяване. Заместник кметът на община Хасково Милена Трендафилова засвидетелства пълната си подкрепа за каузата и изрази впечатленията си от работата на Ангели в розово. Тя лично благодари на доброволците от ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров“, които са част от Розовия базар.
От днес до петък всеки след обед от 15 до 19 часа фоайето на Областна администрация Хасково е отворено за благотворителност.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.