Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Новият областен управител на Хасково Минко Ангелов днес встъпи в длъжност.

Той прие поста от досегашния областен управител Станислав Дечев. Вече бившият областен управител заяви, че смяната му е логична и очаквана, защото този пост е политически. Станислав Дечев заяви своята готовност да съдейства на новия губернатор, за да се завършат вече стартираните проекти в област Хасково. 
Пред журналисти Минко Ангелов заяви, че в разговор с предшественика си и със заместник областния управител Валентин Ангелов се е запознал с работата на администрацията и с неотложните ангажименти, които му предстоят. „Държа на приемствеността, но това не означава, че няма да се ревизира досегашната работа в Областна администрация “, категоричен е новият губернатор на Хасково. Той определи като свой приоритет подготовката и провеждането на честни избори за парламент, равен старт на всички политически сили за участие в Избори 2017 и предотвратяване на влиянието от страна на държавни структури и институции върху изборния процес. Минко Ангелов благодари на предшественика си Станислав Дечев и увери, че ще работи за повишаване на авторитета и доверието в държавната власт в региона. Областна администрация Хасково остава отворена за гражданите и икономическите субекти, категоричен бе Минко Ангелов. 
Минко Ангелов е от Хасково. По образование е инженер, специалност „Автоматизация на производството“. В областна администрация Хасково идва от частния бизнес. Преди това е заемал и постове в държавната и общинската администрация.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.