Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областна администрация Хасково за поредна година подкрепя инициативата „Да изчистим България заедно!“.

През 2017 година екипът на областния управител Станислав Дечев избра не само да направи Хасково по-чисто и приветливо място за живеене, но и да покаже на всички, че можем да бъдем един отбор.
Областна администрация съвместно с Младежкия областен съвет за иновации на 16 септември, събота, ще изчистим, ще обновим и освежим спортната площадка на ОУ“Любен Каравелов“ в Хасково. Занемареното спортно игрище се ползва от децата от близкия квартал, но в това състояние крие опасности за тях. Училището няма възможност да го поддържа, затова Областният управител на Хасково Станислав Дечев и участниците в Младежкия областен съвет за иновации решиха да направят един подарък към всички деца и младежи на Хасково. В събота заедно ще възстановим маркировката на игрищата за футбол, волейбол, баскетбол и други спортове. Целта ни е да оставим на децата от квартала едно напълно обновено и подходящо за спорт и почивка място. Като един отбор ще покажем, че можем да играем, да работим и да побеждаваме заедно!
Общините от област Хасково също ще се включат активно в инициативата „Да изчистим България заедно!“ 2017г. През целия 16 септември периодично ще Ви информираме за хода на акцията и за количествата отпадъци, събрани в региона.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.