Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител към зрелостниците от Езиковата: Учете, пътувайте, реализирайте се и се върнете в България, върнете се в Хасково!

Областният управител на Хасково Станислав Дечев и заместникът му д-р Стефка Здравкова участваха в официалното изпращане на Випуск 2017 на ГПЧЕ “Проф.д-р Асен Златаров“ в Хасково. Ученици от 7 паралелки изпраща тази година Езиковата гимназия. Всички те, заедно с класните ръководители, избраха на официалното изпращане да са с бели тениски. Абитуриентите решиха парите за официални тоалети да бъдат дарени. Випуск 2017 дарява над 3 700 лева за 17 годишната Ники Корондилева от ПМГ, в борбата й с коварно заболяване. 
В приветствието си към зрелостниците Областният управител на Хасково Станислав Дечев заяви:„ Знам, че с нетърпение очаквахте този ден, когато ще завършите училище и ще се почувствате самостоятелни и пораснали. И това е напълно естествено, защото вие сте умни и уверени млади хора. Вие сте силни и смели и това е най-голямото Ви предимство. Използвайте го! Не се спирайте пред трудностите, не правете компромиси с желанията си и не гледайте назад. От днес нататък Вие трябва да вървите смело към мечтите си и най-важното: правете го със самочувствие. Защото Вие сте ученици на едно от най-престижните училища не само в област Хасково, а и в България. Не забравяйте уроците, които сте научили тук и не забравяйте хората, които са Ви преподавали. И защото знам, че сте нетърпеливи, искам да завърша с едно лично обръщение към всички Вас: учете, пътувайте, развивайте се, реализирайте се и се върнете в България, върнете се в Хасково! Имаме нужда от Вашата младост, от енергията и знанията Ви! Не Ви казвам довиждане , а НА ДОБЪР ПЪТ и до нови срещи!“
Директорът на ГПЧЕ „Проф.д-р Асен Златаров“ Деян Янев приветства своите възпитаници и връчи специални отличия на зрелостниците с най-сериозни постижения в учебния и извънкласния процес. Деян Янев припомни на абитуриентите, че „всички, завършили Хасковската езикова гимназия са обречени на успех“. Във випуск 2017 техният брой е 180.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.