Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев бе домакин на конференция, организирана от Фондация „Институт за право и правосъдие“.

В професионалния юридически форум участваха омбудсманът на Републиката Май Манолова, кметът на община Хасково Добри Беливанов, председателят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова, народни представители, председателят на Окръжен съд Хасково Миглена Тянкова, председателите на районни съдилища, адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители от цялата страна. 
„Защита на длъжника в изпълнителното производство – практически проблеми, възможните решения“ е темата на форума. "Поздравявам Ви за това, че сте избрали изключително гореща и в същото време сложна тема за форума днес", каза в обръщението си към организаторите от „Института за право и правосъдие“ Областният управител. "Надявам се днес в хода на дебатите по конкретни казуси и проблеми да стигнете и до работещи решения, които да предложите на законодателите", посочи Станислав Дечев. 
Фондация „Институт за право и правосъдие“ е независим изследователски център, който цели повишаване качеството, социалната активност и ангажираност на адвокатурата и на представителите на юридическата професия като цяло, по-достъпно и качествено правосъдие; по-ефективна регулация на местно и национално ниво; повече информираност и по-ефективна защита на правата на гражданите. Председател на УС на фондацията е адв. Меглена Гунчева, изпълнителен директор е адв. Таня Стойнова.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.