Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев честити празника на Димитровград- 2 септември!

Своите сърдечни пожелания той отправи чрез Поздравителни адреси до Кмета на община Димитровград г-н Иво Димов и до Председателя на Общински съвет Димитровград г-жа Гергана Кръстева. 
В обръщението си към Кмета на община Димитровград Областният управител на Хасково заявява: „Г-н Димов, управляваният от Вас град продължава да защитава определението Град на младостта и да доказва, че любовта към родното място и оптимизмът са определящи за просперитета на общината. Изключително съм горд с успехите на Димитровград, с постиженията на неговите жители, управници, предприемачи, представители на културата, изкуството и спорта. 
Пожелавам Ви все така с ентусиазъм и упоритост да работите за обновяването и развитието на Димитровград. Все така в диалог с хората да постигате успехи и да градите новото лице на Димитровград!
Предайте моите сърдечни поздрави на всички жители на Димитровград и пожеланията ми за здраве, лични успехи, ентусиазъм, енергия и вяра!“, пише в Поздравителния адрес на Областния управител на Хасково Станислав Дечев.

Тази вечер губернаторът ще бъде гост на празничния концерт на по повод Деня на Димитровград- 2 септември на пл. „България“.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.