Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев изпрати поздравителен адрес до кметовете на 11-те общини от Област Хасково. Поводът е 12 октомври- Ден на българската община. В обръщението към градоначалниците Станислав Дечев заявява:

„Идеята за установяване на силно местното самоуправление е заложена в Търновската конституция, приета през 1879 г. Само три години по-късно, на 12 октомври 1882 г., в Държавен вестник е публикуван първият Закон за общините и градското управление, който регламентира дейността на местните органи на управление в Княжество България. От тогава до днес българските общини придобиват все по-голяма самостоятелност и все повече отговорности. 
Вярвам в професионалните умения на всеки от Вас. Свидетел съм на разумните решения, които вземате. Затова съм готов да подкрепя всяка Ваша идея, която е в интерес на гражданите на Област Хасково и Ви предлагам своето партньорство за всеки проект, който има за цел да модернизира и благоустрои общините от областта. 
Дами и господа, предайте на всички служители на общините в Област Хасково сърдечните ми пожелания за здраве, благополучие, професионални успехи и лично щастие !“

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.