Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев изпрати поздравителни адреси до кмета на община Любимец Анастас Анастасов и до председателя на Общински съвет Любимец Мария Станкова.

Обръщенията са по повод празниците на Любимец. 
„Вярвам, че ръководеният от Вас Общински съвет ще продължи да бъде стожер на местната власт. Пожелавам Ви да бъдете все така целенасочени в провеждането на общинската политика за развитие на Любимец и все така креативни в реализацията на проектите за обновяване на Вашата община“, пише в адреса до Мария Станкова. 
В поздравлението, отправено до кмета на Любимец Анастас Анастасов, Областният управител Станислав Дечев заявява: „Вие живеете в една от най-плодородните и най-перспективни части на Област Хасково. Вие доказахте, че притежавате изключителна енергия и амбиция да работите за повишаване стандарта на живот и за превръщане на родния град в привлекателно място за реализация. 
Уважаеми г-н Анастасов, предайте на всички жители на община Любимец моите искрени пожелания за здраве, оптимизъм и упоритост. Нека традиционното трудолюбие бъде онова качество, което за пореден път ще Ви донесе желания по-висок жизнен стандарт и перспектива за развитие!
Честит празник!“

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.