Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев изпрати Поздравителни адреси до командира на Втора механизирана бригада бригаден генерал Костадин Кузмов и до командира на Военно формирование 52 740 Хасково подп. Николай Александров.

Поводът е Празника на Втора механизирана бригада – 1 септември. 
„Втора механизирана бригада е достоен наследник на Осма тунджанска пехотна дивизия, която прославя българската бойна мощ в Балканската и в Първата световна война. Днес Втора механизирана бригада изпълнява с достойнство и чест високопатриотичната си мисия като част от Сухопътните сили на България. 
Приемете моите искрени благодарности за изключително коректното и професионално партньорство с Военно формирование 52 740 в Хасково. Бойците от Гарнизон Хасково се включиха всеотдайно в овладяването на горските пожари на територията на Област Хасково. Предайте моите сърдечни благодарности на всеки от тях за себераздаването и проявената смелост в изключително критичните моменти край Маджарово, Харманли, Тополовград, Любимец. 
Пожелавам на Вас и на всички служещи във Втора механизирана бригада преди всичко здраве и професионални успехи! Бъдете все така пример за безкористен патриотизъм и мъжество!“, се казва в поздравителния адрес до бригаден генерал Костадин Кузмов, изпратен от Областния управител на Хасково Станислав Дечев.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.