Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев изпрати поздравителни адреси до служителите на Главна дирекция пожарна безопасност и защита на населението по повод професионалния им празник- 14 септември.

Лични благодарности за високия професионализъм и несломим дух в кризисни ситуации губернаторът изпрати до Директора на ГДПБЗН гл.комисар Николай Николов, до Директора на РДПБЗН комисар Николай Вълчев, до началниците и служителите на всички Районни служби на ПБЗН в Област Хасково. 
В адреса до гл.комисар Николай Николов Областният управител Станислав Дечев заявява: 
Позволете ми да изкажа дълбоката си благодарност за безкомпромисните Ви действия и професионални решения по време на многобройните горски и полски пожари на територията на Хасковска област. През това лято природата и човешката небрежност поставиха на изпитание Вашия и на екипа на ГДПБЗН професионализъм. И както винаги до сега, с воля и себераздаване, Вашите служители и Вие лично успяхте да овладеете критичните ситуации, да спасите хиляди декари гора, стотици селскостопански и частни имоти, десетки домове и не на последно място- човешки животи.
Уважаеми г-н Николов, запазете несломимия дух и мотивация на екипа на ГДПБЗН, продължавайте все така с професионализъм да изпълнявате благородната си мисия в защита на населението и бъдете уверени в пълната подкрепа, която имате в мое лице! 
Предайте сърдечните ми пожелания за здраве, професионално израстване и лично щастие на целия екип на ГДПБЗН!
Честит празник!
Станислав Дечев,
Областен управител на Област Хасково
Хасково , 14 септември 2016

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.