Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев кани всички хора с големи и щедри сърца да се включат в Коледния благотворителен базар.

В него ще участват 30 училища и клубове от цялата област
Традиционният коледен благотворителен базар на Областния управител на Хасково тази година е в помощ на седемгодишната Елена от Свиленград. Тя е с диагноза детска церебрална парализа. Ели страда и от локализирана епилепсия. Детето вече е подлагано на лечение у нас. Оперирана е преди година в Сърбия. Сега Елена прави първите си стъпки без чужда помощ. Но за да продължи този прогрес, тя се нуждае от постоянно лечение, което струва скъпо. 
„Обръщам се към всички Вас с молба да помогнем на Елена и нейното семейство! Вярвам, че ще ме подкрепите и ще се включите в Благотворителния коледен базар! 30 училища и детски клубове от цялата област вече изработиха за Базара различни предмети, сувенири и сладкиши. Сега очаквам Вас и Вашите представители да участвате в разпродажбата. Ще бъда щастлив заедно да помогнем на едно българско дете да има топла Коледа и щастлива Нова година!“. Това са думи от официалната покана на областния управител на Хасково Станислав Дечев до всички жители на област Хасково. 
Базарът ще се проведе на 20 декември от 10 до 17,30 часа в зала „Марица“ на Областна администрация. Откриването ще бъде в 10,30ч. в присъствието на малката Елена и нейното семейство. 
„Предварително благодаря за всеки благотворителен жест от Ваша страна, защото така ще помогнем на Ели да живее без болка! Очаквам Ви през целия 20 декември- Игнажден, като добри гости на едно изключително благородно начинание - Коледен благотворителен базар в Областна администрация Хасково“, казва още Станислав Дечев.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.