Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев организира традиционен Коледен базар.

В навечерието на най- светлия християнски празник Рождество Христово и дни преди настъпването на Новата 2017 година Областният управител организира Коледен благотворителен базар. Той ще се проведе на 20 декември - Игнажден, в зала „Марица“ от 10,00 до 17,30 часа. Идеята е в този ден стотици добри гости да влязат в Областна администрация Хасково и с благородните си сърца да подкрепят инициативата на Областния управител Станислав Дечев. 
Тази година ще помогнем на седемгодишната Елена Димитрова от Свиленград. Тя е с диагноза ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА- смесена форма, спастична квадрипареза и екстрапирамидна форма. Ели страда и от локализирана епилепсия. Детето вече е подлагано на лечение у нас, оперирана е преди година и в Сърбия. Благодарение на усилията на семейството и след операцията, Елена прави първите си стъпки без чужда помощ.
За да продължи този прогрес, детето се нуждае от постоянно лечение, което струва скъпо. Затова Областният управител на Хасково Станислав Дечев и целият екип на Областна администрация Хасково се обединяваме около каузата да помогнем на Елена и нейното семейство. Пред тях предстоят още трудни моменти: овладяване на епилепсията, рехабилитация и възможно лечение в чужбина. 
Разчитаме всички да подкрепите инициативата на Областния управител на Хасково и да се включите в Благотворителния коледен базар. Ще бъдем щастливи заедно да помогнем на едно българско дете!

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.