Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев откри Благотворителна фотоизложба ЗаНики

Благотворителната фотоизложба #ЗаНики бе открита днес от Областния управител на Хасково Станислав Дечев. Във фоайето на държавната администрация са експонирани фотоси от конкурса „Виждам красотата“, обявен от губернатора по повод 1 юни. Станислав Дечев нарече присъстващите приятели и допълни:„ Обръщам се към Вас така, защото вярвам, че щом в този момент сме заедно, наистина сме приятели. Днес за пореден път сме обединени от една кауза – #ЗаНики. Тази кауза ни събра преди две години, пак тук на Коледен базар, и тогава показахме, че сме силни, защото сме заедно. След това в поредица от инициативи продължихме да подпомагаме Ники. Лечението й обедини Хасково и областта и това е един уникален феномен,“ подчерта Областният управител. „Сега за пореден път трябва да покажем, че доброто е по-силно от болестта“, подчерта той и благодари на членовете на Клуба по фотография към Младежки център Хасково и на техния ръководител Славян Костов. С тяхна помощ бе направен подборът на снимките за тази изложба. Станислав Дечев благодари за подкрепата и на собственика на фотостудио „Коника“ Нели Стоилова, която отпечата снимките.
„Най-много съм впечатлен от учениците от Областния младежки съвет за иновации. Това са децата, с които тепърва започваме да работим заедно и вярвам, че ще постигнем значими резултати. Те избраха средствата от изложбата да бъдат дарени за Ники и те са тези, които ще бъдат тук през следващите 5 дни, за да посрещат всеки дарител“, обясни Станислав Дечев.
Първи откупки от експозицията направиха депутатът от ГЕРБ д-р Георги Станков, заместник областният управител д-р Стефка Здравкова, представители на НАП, на Аидатур АД, ВиК Хасково, на неправителствени организации, граждани и ученици. 
Изложбата ще остане подредена до петък вечер. Всеки, който има възможност може да подкрепи Ники в борбата й с коварното заболяване като си купи снимка или дари пари в една от благотворителните кутии в Областна администрация.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.