Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев поздрави лично учениците и преподавателите на ПМГ “Акад.Боян Петканчин“ по повод първия учебен ден.

По време на официалната церемония по откриване на новата учебна година Станислав Дечев сподели своето вълнение като бивш ученик на училището. „ Тази гимназия винаги е била водеща. Школата на ПМГ е ненадмината не само в Хасково и региона, но и в страната. Затова Ви пожелавам да направите всичко по силите си и да не отстъпвате от вече спечелените позиции. Нещо повече – очаквам от Вас още и по-сериозни резултати“, подчерта Областният управител. Приветствие към учениците и преподавателите отправи и началникът на РУО Иван Панайотов и представителят на Община Хасково Румен Тинчев. С топли думи към учениците и родителите се обърна и новият директор на ПМГ Донка Маргаритова. 
В ПМГ тази година ще учат повече от 720 деца. Две от тях обаче вече няма да влязат в класните стаи. В памет на загиналите при жестока катастрофа това лято Никол и Даяна всички сведоха глави в едноминутно мълчание. Танцьорите от ансамбъл „Хасково“, където е танцувала Никол, посветиха танц на загиналата си приятелка.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.