Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев поздрави първокласниците, учениците, преподавателите и родителите от училище „Св.Иван Рилски“ по повод първия учебен ден.

Той бе гост на тържествената церемония в напълно обновеното училище. „ Повярвайте ми, целият град днес се е обърнал към вас и очаква да види вашите впечатления от напълно преобразената училищна сграда. И това е обяснимо, защото измина една дълга и тежка година, през която се чуваха преди всичко гласовете на песимистите. Затова днес искам да поздравя община Хасково за изпълнението на проекта и за отговорността, която пое в името на децата на Хасково. Поздравявам и заместник-кмета Евгени Консулов, който вложи много усилия и любов в този проект. Скъпи родители, нека вземем пример от нашите деца, които винаги гледат на света с усмивка и с позитивни очаквания. Нека си вярваме и да си помагаме: Вие, на нас управляващите, като ни напътствате от какво имате нужда, а ние на Вас- като изпълняваме Вашите очаквания. Скъпи ученици, желая Ви от все сърце да сте здрави, да намерите отговори на всички въпроси, които Ви вълнуват, да откриете нови приятели и да не спирате да играете! Това е Вашето училище- пазете го!“ 
В официалната церемония участваха кметът на общината Добри Беливанов, депутатът от ГЕРБ Евгения Ангелова, много гости и приятели. В „Св.Иван Рилски“ учат близо 1000 деца. От днес те бяха посрещнати в слънчеви и комфортни класни стаи. Първокласниците бяха въведени в тях от гостите и своите класни ръководители, а на прага ги посрещнаха с пита и мед.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.