Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев участва в тържествената церемония по връчване на званието Почетен гражданин на Хасково

Тази година честта да получат високото признание имат двама заслужили хасковци: адвокат Господин Братанов и именитият тракийски деятел Георги Сапунаров, посмъртно. 
На тържествената церемония за първи път присъства лично Пловдивският митрополит Николай. Кметът Добри Беливанов благодари на всички, които са избрали да живеят и работят в роднияград и заяви, че Хасково вече се намира на верния път за развитие. 
Областният управител на Хасково поздрави всички с Рождество на Света Богородица и заяви: „Денят на Хасково е възможност да се съберем заедно и да си дадем сметка за това: какво свършихме до днес? И този въпрос трябва да си го зададем всички. Защото властта е тази, която е длъжна да даде отговори за своята работа- и тя го прави. Но ние, като жители на Хасково, също сме длъжни да признаем пред себе си: какво направи всеки от нас за нашия град. 
Аз имам своите отговори: избрах да остана да живея тук със семейството си, работя тук и вярвам, че Хасково има нужда от мен. Така, както има нужда от всеки един от нас, от нашите деца и от семействата ни. Затова си позволявам от най-тържествената трибуна на Хасково да пожелая на всички жители на града да бъдат преди всичко оптимисти, да вярват и да обичат своя град. Убеден съм, че лошото вече е назад във времето, а доброто предстои за всички ни“, заяви Станислав Дечев. 
Церемонията приключи с изпълнения на квартет „Белканто“. Четиримата уникални изпълнители изправиха на крака залата, когато за финал на тържествената сесия изпълниха „Моя страна, моя България“.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.