Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител на Хасково Станислав Дечев участва в церемонията по откриване на Новата учебна година в единственото спортно училище в региона-„Стефан Караджа“ Хасково.

В приветствието си към учениците Станислав Дечев заяви, че следи техните изяви по терените, на тепиха, на корта, в залите… 
„Бъдете горди с успехите си. Но не забравяйте, че преди да стъпите на почетната стълбичка, трябва да минете през училищния праг, през класните стаи и през залата за тренировки. С други думи: бъдете упорити в учението и в тренировките. Защото успехите и в спорта, и в живота идват след много упорство и постоянство. Сигурен съм, че както днес всеки в България и по света знае името на Григор Димитров, така утре някой от вас отново ще прослави школата на училище „Стефан Караджа“ с постиженията и рекордите си“, подчерта Областният управител Станислав Дечев.
Гости на церемонията бяха кметът Добри Беливанов, началникът на РУО Хасково Красимира Джисова, представите на училищното настоятелство. С водосвет и благословия отец Никола пожела на добър час на всички през новата учебна година.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.