Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител поздрави жителите на Харманли с празника на града

Областният управител инж. Минко Ангелов поздрави жителите на Града на Белоногата с 2 май – Ден на Харманли. Представителят на Областна администрация Светлана Николова прочете поздравителния адрес на тържествената сесия, състояла се в Културния център на града.
„В дни като този празничните емоции и гордостта от чувството за принадлежност към обичания град, неминуемо извикват и равносметка за извървения път. Аз знам, че община Харманли има с какво да се похвали, виждам, че се върви уверено напред и искрено вярвам, че добрите неща тук тепърва предстоят. Този град с половин хилядолетна история е един от бисерите в културно-историческата визитка на област Хасково със своите културни ценности и богата история“, каза в поздрава си инж. Ангелов.
На общинското ръководство той пожела да работи все така всеотдайно, с хъс и оптимизъм за добруването на своите граждани. Да надгражда положителните дела и да постави основите на новото, което да направи Харманли още по-добро за живеене и професионална кариера място.
„На вас, скъпи жители на община Харманли, пожелавам благоденствие, успех в подетите начинания и много радостни мигове с близки и приятели“, бяха думите на областният управител.
На сесията днес Тодор Попов и Христо Меранзов бяха удостоени тържествено с най-високото звание на Общински съвет Харманли - „Почетен гражданин на град Харманли“. Г-н Попов, който чества 90-годишен юбилей, е виден общественик и признат през годините учител и ръководител, удостоен с редица други награди. Ст.н. с. д-р Христо Меранзов - спортист, спортен деятел, чийто възпитаници са покорили много олимпиади, и заместник - председател на Българския съюз за физическа култура и спорт, също получи престижното отличие за своите заслуги през годините.

Светлана Николова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.