Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител се срещна с ръководителите на регионалните структури

Областният управител инж. Минко Ангелов проведе днес работна среща с ръководителите на регионалните структури в област Хасково, която се състоя в зала „Марица“ на администрацията. Целта на срещата бе териториалните поделения на държавната власт да споделят за проблеми, да поставят въпроси и да се дискутира добрата координация между всички звена.

В отговор на въпрос от ТЗ„ГРАО“, инж Минко Ангелов информира, че ще постави информационна табела на първия етаж на западното крило на Областна администрация, която да указва намиращите се регионални структури там. Естеството на поставените други проблеми бе от социално-битов характер, например лошото състояние на Бюрото по труда в Свиленград. Областният управител ще проведе разговор с ръководителя на Агенцията по заетостта, за да се види как може да се помогне.

На срещата инж. Ангелов сподели за намерението за изграждане на кръгово кръстовище до завода на „Язаки“ и базата на „Щрабаг“, но повече подробности за това ще се дадат след съвещание в АПИ другата седмица.

В изпълнение на законовите правомощия на областния управител и във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори, инж. Ангелов информира присъстващите, че всеки трябва да спазва ограниченията за предизборна агитация, съгласно чл. 182 от Изборния кодекс, който изрично забранява предизборна агитация в държавни и общински предприятия. Той призова да се спазва закона и да се съблюдава дали той се спазва и от служителите в съответните администрации. Отношение взе и комисар Ангел Цанков, директор на ОД „МВР“ Хасково, който призова незабавно да се сигнализира за нередности и да се гарантира коректно протичане на предстоящите избори.

Светлана Николова

 

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.