Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител Станислав Дечев с тематична визия за 8 септември „Аз обичам Хасково“

Областният управител на Хасково Станислав Дечев изненада и впечатли всички по време на официалната церемония по награждаване на почетните граждани на Хасково. Губернаторът облече тениска „Аз обичам Хасково“ и сподели:
На 8 септември по традиция тук посрещаме гости и приятели. Защото като всяко семейство и ние искаме да споделим празника си с най-близките. Искаме да покажем как живеем, какво ново сме направили и накъде искаме да продължим. 
Но според мен 8 септември трябва да бъде значим ден най-вече за тези, които избрахме да живеем и работим тук. Защото ние сме хората, които заслужаваме промяната. И поздравявам община Хасково, че работи за тази промяна! 
Днес с изключително вълнение влязох в моето първо училище. „Шандор Петьофи“ е вече обновено и модерно. Повярвайте ми, не го познах... 
Щастлив съм, че стотици хасковски деца от тази учебна година ще учат в комфортна среда не само в „Шандор Петьофи“, но и в училище „Св. Иван Рилски“ , и в четири детски градини. 
Дами и господа, знам, че това не е единствената позитивна промяна, която се случи в Хасково. Изтъквам този проект, защото осъществяването му е пример за амбицията на община Хасково да се върви към промяна на жизнената среда и стандарт на живот на хората. И точно този проект бе един от най-атакуваните. 
Но днес не е време за негативизъм. Затова още веднъж поздравявам община Хасково за свършеното до тук. Адмирирам младият й екип за визията, която има за развитието на града през следващите години и от сърце пожелавам на всички: много твърдост, много енергия и вяра! Скъпи съграждани, хубавите дни предстоят!
Аз обичам Хасково! Честит празник!

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.