Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Областният управител връчи плакет за заслуги на командира на хасковското поделение

Областният управител на област Хасково инж. Минко Ангелов поздрави командния състав на Военно формирование 52740 в Хасково с 15-ата годишнина от създаването на 31-ви Механизиран батальон. Това се случи днес на тържество в ДКТ „Иван Вазов“ н областния град, на което военните отбелязаха празника си и 139-ата годишнина от Освобождението на България.

„Голяма чест е за мен да се обърна към Вас в навечерието на Националния ни празник 3 март, когато почитаме и се прекланяме пред подвига на героите, дали живота си за Освобождението на България от османско иго. Приветствам Ви за достойното носене на службата и за високия професионализъм. Винаги, в трудни моменти и извънредни ситуации, Вие се отзовавате и самоотвержено, отговорно и с чест изпълнявате поверените Ви задачи“, каза в емоционален поздрав г-н Ангелов.

Той пожела на военнослужещите здраве и успехи. „Бъдете, както и досега, нашата българска гордост и еталон за достойни граждани на Р България!“, каза областният управител.

След това той връчи най-високото отличие на Областна администрация Хасково – Почетен плакет, на изпълняващия длъжността командир на формированието майор Георги Георгиев. Плакетът се връчва за изключителни заслуги.

Светлана Николова

 

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.