Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Обстановката в Хасковска област остава сложна.

Валежите от сняг продължават. В град Меричлери, община Димитровград е прекъснато електроснабдяването. Два екипа на EVN работят по аварията и правят всичко възможно да възстановят захранването. Без ток са и жителите на село Розино, община Ивайловград и село Татарево, община Минерални бани. На двете места се работи по отстраняване на повредите. 
Все още е затворен за движение пътя между селата Мандра – Големанци. Заради закъсал тежкотоварен камион е спряно движението и по пътя Свиленград- Левка- Студена. На място работят машини, които да изтеглят ТИР от платното. Остават ограниченията за движение на камиони над 12 тона по пътищата Хасково- Пловдив, Стара Загора-Хасково- Кърджали. Отпадна забраната за отсечката Гълъбово-Симеоновград. Пътят Димитровград – Симеоновград е трудно проходим, не се препоръчва от там да минават леки автомобили. Вече е отворен и пътя Ивайловград-Хасково, няма ограничения за движение на превозни средства по този маршрут. 
Навсякъде в региона се пътува при тежки зимни условия. Пътищата се чистят, но въпреки това движението е затруднено. Затова, ако е възможно, избягвайте да пътувате.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.