Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

По повод 1 юни Областният управител на Хасково Станислав Дечев обявява фото-конкурс за деца на тема: „Виждам красотата“

В конкурса могат да участват непрофесионални, любителски снимки, направени от деца от област Хасково. Идеята е най-малките жители на региона сами да покажат най-красивите места от Областта, да изпратят снимки от любимите за тях кътчета на региона, на паметници на културата, археологически и природни забележителности, архитектурни знакови сгради и т.н. Конкурсът се провежда за втора поредна година по идея на Станислав Дечев и отново ще стимулира творческото мислене на учениците от 1 до 12 клас. Снимките ще бъдат публикувани на фейсбук- страницата на Областна администрация, а оценяването им ще стане чрез гласуване там. Най-добрите ще бъдат отпечатани на календара на Областна администрация за 2018 година, на интернет страницата и на официалната страница на администрацията в социалната мрежа. 
Фотографиите, които ще участват в конкурса „Виждам красотата“ трябва да се изпращат на официалния имейл на Областна администрация Хасково Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , придружени от информация за автора на снимката, години и училище. Ако на снимките има непълнолетни лица, то тогава е задължително да бъде приложена и Декларация от името на родителите на заснетите деца, че са съгласни снимката да участва в конкурса и да бъде публикувана. Ако фотосът не е придружен от Декларация, той няма да бъде включен в конкурса. 
Снимките за конкурса трябва да бъдат изпратени на имейла на Областна администрация Хасково не по- късно от 17,00ч. на 26 май 2017г. След този час, всички снимки ще бъдат публикувани на фейсбук- страницата на Областна администрация Хасково в специален албум. Там ще става и гласуването за тях чрез харесвания. Гласуването ще се продължи до 12,00 ч. на 30 май 2017 година. В този час комисия от Областна администрация ще преброи харесванията на фотографиите и ще обяви победителите в конкурса „Виждам красотата“. Първите три ще бъдат отличени с награди. В конкурса ще бъде връчена и още една награда Любима снимка на Областния управител на Хасково. Награждаването ще бъде на Първи юни в залата на Областна администрация Хасково.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.