Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Тодор Кожухаров с почетен плакет от Областния управител за 40 години певческа кариера

Народният певец Тодор Кожухаров бе удостоен с почетния плакет на Областния управител на Хасково Станислав Дечев за 40-годишнина от началото на певческата кариера на тракийския изпълнител. Отличието му бе връчено от заместник областния управител на Хасково д-р Стефка Здравкова. В края на тричасовото музикално събитие д-р Здравкова поздрави народния певец и заяви:„Пожелавам Ви от цялото си сърце да бъдете здрав, да раздавате щедро таланта си и неуморно да работите. Защото Вашата работа е Вашата мисия! Поколения българи сме Ви признателни за това, че ни учите да обичаме България!“ 
Концертът на големия тракийски изпълнител бе благотворителен в помощ на Ники Корондилева. Приятели на Ники поставиха дарителски кутии на входа на зала „Дружба“, за да събират средства за лечението на 17-годишното момиче, което продължава борбата си срещу коварно заболяване в клиника в Истанбул. 
В юбилейния концерт на Тодор Кожухаров се включиха народни изпълнители и музиканти от цялата страна. Специални поздрави към публиката изпратиха Оркестър „Сакар“ с Данислав Кехайов, Жечка Сланинкова и Стоян Ганчев, Конушенският народен оркестър с ръководител Никола Илиев, ФГ“Тракийка“ при НЧ “Климент Охридски“ и създаденият от семейство Тодор и Донка Кожухарови оркестър „Южни ритми“.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.