Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Вече пристигнаха първите снимки за конкурса на Областния управител на Хасково по повод 1 юни- Международен ден на детето.

За втора поредна година губернаторът Станислав Дечев обяви конкурс за любителска снимка сред учениците и младите хора от област Хасково. Темата на конкурса е „Виждам красотата“. Целта е децата от Хасковска област да бъдат провокирани да направят снимки на красиви места от региона, на любими местности, археологически или архитектурни обекти, места с историческо или културно значение. 
Снимките за конкурса на Областния управител трябва да бъдат изпратени на имейла на Областна администрация Хасково Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. не по-късно от 17 часа на 26 май 2017 година. Всяка снимка трябва да бъде придружена от информация за автора й: име, училище, телефон и имейл за връзка. Ако в кадъра присъстват непълнолетни лица, снимката трябва да бъде придружена от Декларация от родителите на сниманите деца, че позволяват фотографията да участва в конкурса. Ако липсва такава декларация, снимката няма да бъде допусната до конкурса. 
След 17 часа на 26 май всички снимки ще бъдат публикувани на фейсбук- страницата на Областна администрация Хасково в специален албум „Виждам красотата“. Там ще става и гласуването за тях чрез харесвания в социалната мрежа. Гласуването ще се продължи до 12,00 ч. на 30 май 2017 година. В този час комисия от Областна администрация ще преброи харесванията на фотографиите и ще обяви победителите в конкурса „Виждам красотата“. Първите три ще бъдат отличени с награди. В конкурса ще бъде връчена и още една награда Любима снимка на Областния управител на Хасково. Награждаването ще бъде на Първи юни в залата на Областна администрация Хасково. Снимките, участвали в конкурса ще бъдат публикувани в новия календар на Областна администрация за 2018 година.

Снимката е на Данаил Георгиев от ОУ "Св.Иван Рилски", Хасково. С този изглед от с.Долно Черковище той спечели втора награда от миналогодишния конкурс, обявен от Областния управител "Хасковска област през детските очи"

Нели Вълканова

 

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.