Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Заместник областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова участва в церемонията по награждаването на хасковски лекари, номинирани за наградата „Лекар на годината“.

Отличията се връчват по повод Деня на Св.Иван Рилски Чудотворец- Празник на българския лекар. Това са наградите на Българската лекарска колегия, която ежегодно удостоява с почетни отличия най-заслужилите медици, признати от своите колеги за абсолютни лидери в професията. Тази година отличията „Лекар на годината 2017“ получават трима хасковски медици. 
В категорията „ Нашето бъдеще“ наградата е за завършилата през 2013 г. медицина д-р Диляна Дончева. Тя е специализант по Нервни болести към МУ-София с практическа база МБАЛ - Хасково. 
За "Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалността” бе наградена д-р Ирина Марчева. Тя е един от най-авторитетните хасковски педиатри, дългогодишен лекар-специалист, познат на поколения хасковски семейства. Наградата „Лекар на годината 2017“ заслужено отиде при д-р Стефка Христова. Признанието е за дългогодишния лекарски и управленски опит на д-р Христова като началник на АГ отделението в Хасковската болница.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.