Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Заместник областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова участва в церемонията в памет на жертвите от катастрофи в Симеоновград.

В световния ден за възпоменание на жертвите на пътя стотици симеоновградчани и гости на града сведоха глави пред мемориала на Шесте ангела, загинали преди 6 години в кървавия инцидент, станал известен като Черния Великден. В поклонението участва и народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова. Пред Ангелите се поклониха кметът на Симеоновград Милена Рангелова, председателят на Общински съвет Симеоновград Светлана Стоева, родителите на загиналите младежи, стотици близки и приятели на трагично загиналите Георги Георгиев, Яница Бойчева, Евгени Атанасов, Мелин Зеид, Трифон Трифонов и Красимир Марков. 
Веднага след паметната церемония д-р Стефка Здравкова се включи в тържественото награждаване на победителите в изложбата „Стоп на войната на пътя”. В станалата вече традиционна детска инициатива тази година участваха 1 300 рисунки на ученици, посветени на безопасността на движението и призоваващи възрастните към внимание и отговорност по време на шофиране.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.