Област Хасково

ПДФПечатЕ-мейл

Звездният отбор на България от незабравимото американско лято 94 излезе тази вечер в почти пълен състав на стадион „Миньор” Димитровград.

Мачът на лъвовете срещу звездите на Димитровград е част от програмата на Димитровград за 70-годишнина от създаването на града. Областният управител на Хасково Станислав Дечев и заместникът му д-р Стефка Здравкова се насладиха на футболното шоу заедно с хиляди фенове на най-популярната игра. В началото на срещата кметът Иво Димов и най-изявените футболни ветерани на Димитровград получиха отличия и златни значки от БФС. Те бяха връчени от членът на изпълнителното бюро на съюза и голмайстор на България Емил Костадинов. Той и целият звезден отбор на града на младостта благодариха лично на треньора Мавро Мавров, който е дал път на терена на десетки изявени футболисти от няколко поколения.
Седем футболисти от звездния отбор играха на терена в Димитровград. Футболните фенове се насладиха на играта на Емил Костадинов, Пламен Николов, Гошо Георгиев, Бончо Генчев, Цанко Цветанов, Емил Кременлиев, Ивайло Йорданов. За звездния отбор играха още легендите Божидар Искренов, Александър Александров, Радостин Кешишев, Гошо Гинчев, Георги Иванов-Гонзо. За димитровградските легенди играха Елин Топузаков, Дончо Донев, Динко Господинов и други. Мачът започна с едноминутно мълчание в памет на Трифон Иванов. Звездите излязоха на терена, водени от бъдещите футболни величия на Димитровград от детските градини в общината.

Нели Вълканова

joomla template

 

Телефони: +359 38 608 011
е-Контакти: Официален адрес: oblast@hs.government.bg
Адрес: гр. Хасково, п.к. 6300, пл. "Свобода" № 5, Областна администрация Хасково


При използване на информацията от медии, позоваването на сайта на Областна администрация Хасково е задължително !

Copyright © 2010 | All Rights Reserved | Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.